Vetrabo Woningbouw
Vetrabo Woningbouw

Kluizenhof 27

9170 St.-Gillis-Waas

Tel.: 03/727 12 50

BEZOEK ONZE OPEN HUISDAGEN:

WAAR: Kouterstraat 62, 9250 Waasmunster

WANNEER: zaterdag 12 maart 2016 - van 10 tot 17u

en zondag 13 maart 2016 - van 13 tot 17u

VOLG ONS OP FACEBOOK VOOR MEER INFO!

ONZE NIEUWBOUWPROJECTEN KIJK OOK EENS NAAR ONZE NIEUWBOUWPROJECTEN TE KALLO, HAMME-ST.-ANNA,

Vetrabo Woningbouw, uw bouwpartner uit het Waasland

Waarom kiezen voor Vetrabo?
Vetrabo woningbouw is een familiebedrijf met bijna 30 jaar ervaring dat U persoonlijk begeleid van het begin tot het einde van het bouwproces.

Vetrabo Woningbouw zorgt ervoor dat beslissingen en keuzes niet onoverbrugbaar lijken, en begeleidt u optimaal in het verwezelijken van uw droomhuis. Omdat elke woning uniek is, wordt elk ontwerp met de nodige individualiteit behandeldt. Elke realisatie is dan ook een nieuwe uitdaging voor ons team!

Vader kan trots zijn op verderzetting en uitbreiding van zijn bedrijf.
In 1969 richt Armand Van Eetvelde te Stekene een algemene schrijnwerkerij op. In 1990 wordt er een vennootschap opgericht die zich onder medebewind van Ronny Van Eetvelde en Tony Durinck toelegt op het bouwen van sleutel-op-de-deur woningen.

Sinds 2003 gevestigd in KMO-zone "Kluizenmolen" te Sint-Gillis-Waas. Vetrabo woningbouw ligt naast de E34/A11, goed zichtbaar en gemakkelijk bereikbaar via de parallelweg. Elke klant wordt individueel benaderd en elke woning wordt ontworpen volgens de persoonlijke behoeften en wensen van de klant.

Voortzetting gegarandeerd
Vetrabo woningbouw realiseert jaarlijks een 40-tal woningen en heeft zo reeds meer dan honderden tevreden klanten in zowel het Waasland, Zeeuws-Vlaanderen en het Antwerpse. Zo is Vetrabo woningbouw een echt begrip geworden in het Waasland en ver daarbuiten.

Met ruim 30 jaar ervaring staat het familiebedrijf ‘Vetrabo Woningbouw’ in de wijde omgeving bekend voor zijn uitstekende kwaliteit. Ronny Van Eetvelde en Tony Durinck garanderen u een persoonlijke aanpak gecombineerd met een hoogwaardig professionalisme voor het ontwerpen en bouwen van uw droomhuis.

 

 

PrintVertel een vriend
Daronet Europe CMS Website