Vetrabo Woningbouw
Vetrabo Woningbouw

Kluizenhof 27

9170 St.-Gillis-Waas

Tel.: 03/727 12 50

KERSTVAKANTIE:

WE ZIJN GESLOTEN VAN

ZATERDAG 19 DECEMBER 2015

T.E.M. ZONDAG 3 JANUARI 2016.

WE WENSEN AAN IEDEREEN EEN GELUKKIG EN GEZOND NIEUWJAAR!!

ONZE NIEUWBOUWPROJECTEN KIJK OOK EENS NAAR ONZE NIEUWBOUWPROJECTEN TE KALLO, HAMME-ST.-ANNA,
Vetrabo woningbouw: sleutel op de deur bouwfirma
Waarom kiezen voor Vetrabo?

Vetrabo woningbouw is een familiebedrijf met bijna 30 jaar ervaring dat U persoonlijk begeleidt van het begin tot het einde van het bouwproces.

Vetrabo woningbouw zorgt ervoor dat beslissingen en keuzes niet onoverbrugbaar lijken, en begeleidt u optimaal in het verwezenlijken van uw droomhuis. Omdat elke woning uniek is, wordt elk ontwerp met de nodige individualiteit behandeld. Elke realisatie is dan ook een nieuwe uitdaging voor ons team!

Woningbouw
Met een 40-tal woningen per jaar en reeds honderden tevreden klanten realiseert Vetrabo hoofdzakelijk nieuwbouw woningen.
Geen uitdaging is ons te groot!

Sleutel op de deur!
Kies ervoor om sleutel op de deur te bouwen met Vetrabo. Neem rustig plaats en kijk zorgeloos toe hoe jouw woning tot in de puntjes wordt afgewerkt.

Bouwstijlen
Elke woning wordt individueel ontworpen volgens uw wensen en behoeften.

Gaande van de ruime villabouw, de gezellige cottage bouwstijl, de strakke moderne bouwstijl, een laagbouw, de eerder klassieke bouwstijl, een eigentijdse bouwstijl, de echte pastorijstijl,...

Bouwplannen?
Het bouwproces is een langdurig proces waarbij u vele belangrijke beslissingen moet nemen. Daarom is het belangrijk om vanaf de eerste dag de juiste keuzes te maken, dat u bij elke stap overtuigd bent en u er zich goed bij voelt.

Meer info
Wenst u meer vrijblijvende informatie,
aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Daronet Europe CMS Website